HERCZEG KRISZTINA tulajdonos / ügyvezető +36 30 241 4341 Várjuk megkeresését, hogy termékeinkről és szolgáltatásainkról további információt nyújthassunk.
Tartós megoldás intenzív igénybevételhez
PVC, Linóleum és LVT burkolatok
A PVC, linóleum, LVT burkolatok tartósságuk, kiemelkedő hygiéniai jellemzőik és nem utolsó sorban tetszetős, designos megjelenésük miatt a nagy forgalmú közösségi terek, üzletek és egészségügyi intézmények számára is optimális megoldást nyújtanak. Egyes modellek kiemelkedően antisztatikus, antiallergén és csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Irodai alkalmazás esetén külön figyelmet fordítunk arra, hogy olyan megoldást kínáljunk, amely még az irodai görgős szék igénybevételével szemben is kellőképpen ellenállónak és tartósnak bizonyul.

PVC, linóleum

PVC A STRAPABÍRÓ KLASSZIKUS ÉS A KÖRNYEZETBARÁT LINÓLEUM

A PVC a külső hatásokkal szemben rendkívül ellenálló burkolat, így nagy igénybevételnek kitett helyek: egészségügyi intézmények, kórházak, oktatási intézmények, bevásárló központok és irodaházak számára is megfelelő megoldást nyújtanak. A magas kopásállóság, a hygiénés jellenzők, valamint a csekély karbantartási igény teszi intézményi és ipari felhasználásra is alkalmassá ezt a burkolatot. A környezerbarát linóleum padló a szintén gyors és egyszerű kivitelezhetőség mellett az egyedi minták beépítését is lehetővé teszi, amelynek segítségével a helyiségeknek különleges, exkluzív hatást kölcsönözhetünk.

LVT burkolatok

DESIGN VINYL BURKOLAT A MODERN KÖZÖSSÉGI TEREK ÚJ FAVORITJA

A burkolatok piacán egyre nagyobb figyelmet kap a design vinyl padló - és bár gyártási technológia alapja itt is ugyanúgy a PVC, mégis a régi terméktől sok tekintetben eltérő megoldásról van szó. Nagy terhelhetőség, kemény, ellenálló felszín, modern dizájn, hatalmas szín- és mintaválaszték jellemzi. Magas kopásállósága, ellenálló anyagszerkezete miatt forgalmas területeken is jól alkalmazható. Nagy előnye, hogy vizes helyiségek burkolására is alkalmas.

Laminált padló

HATALMAS SZÍN- ÉS MINTAVÁLASZTÉK, IZGALMAS MEGJELENÉS

A korszerű technológiával készülő laminált padlók nagyobb részben fa alapanyagúak, így bizonyos átmenetet képeznek a hideg- és meleg burkolatok között. Legtöbb esetben fautánzatú, kivitelben jelennek meg a gyártók kínálatában. Legnagyobb előnyét a hatalmas szín- és mintaválaszték képezi, mely segítségével egyedi, dekoratív és izgalmas megjelenésű teret alakíthatunk ki. Üzlethelyiségek burkolásához is kiválóan alkalmas, magas kopásállósága és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően.
Parketta - természetes és élettel teli atmoszféra
laminált és egyéb parketta anyagok

Egyéb parketta / csaphornyos és klikkes szalagparketta

ESZTÉTIKUM ÉS TERMÉSZETESSÉG

A szalagparketta valódi fából készül, környezetbarát alapanyag, esztétikus és természetes melegséget sugároz. Felületkezelt, előre lakkozott felületének és viszonylag egyszerű, gyors lerakási technológiájának köszönhetően alkalmazásával rövid idő alatt lehet nagy felületet burkolattal ellátni. Könnyen, gyorsan tisztítható padlóburkolat. Készre lakkozott, esetenként olajos vagy viaszolt felületkezeléssel is választható.
A különféle parkettákkal természetes és élettel teli atmoszféra alakítható ki akár a klasszikus és modern stíluselemek összekapcsolásával is. A fa színe, erezete, felületi struktúrája szinte végtelen megoldási lehetőséget kínál. A hatalmas szín- és mintaválasztéknak köszönhetően egyedi, dekoratív és izgalmas megjelenésű teret alakíthatunk ki.
Szőnyeg - kellemes atm oszféra és kíváló hangszigetelés
padlószőnyeg és modul megoldások
A szőnyeg kellemes atmoszférát teremt, járásbiztonságot nyújt és kíváló hangszigetelő képességekkel rendelkezik. Szállodákban és irodai terekben ezek a tulajdonságok kiemelten előnyössé teszik. A modul-rendszerekkel egyedi igények is megvalósíthatóak A szőnyegpadló típusait sok szempont alapján csoportosíthatjuk, azonban a legalapvetőbb különbség a gyártási formában rejlik. Eszerint megkülönböztetünk tekercses, illetve modul padlószőnyegeket. A tekercses padlószőnyeg igazi előnye a gyors és fixálás nélküli lerakás lehetőségében rejlik, míg modulos padlószőnyeg nagy előnye, hogy sérülés vagy szennyeződés esetén elegendő csupán a hibás modult cserélni.

Padlószőnyeg

A SZÁLLODAI SZEGMENS PIACVEZETŐ EURÓPAI GYÁRTÓITÓL

Kínálatunkban szerepel több neves, a szállodai szőnyeg szegmensben piacvezető európai gyártó terméke is. A legmodernebb szőnyegek tartós használatot biztosítanak a textil burkolatot előnyben részesítő professzionális felhasználók számára. Ebbe a minőségi kategóriába tartozó termékek többek között magas komfort-érzetet, hosszú élettartamot, megfelelő hőszigetelést és lépéshang-tompító hatást biztosítanak mindazok számára, akik a tartósságot és a minőséget részesítik előnyben. Ennél a termékkörnél lehetőség van a gyártók kész kollekcióiból választani, de a megrendelő igénye esetén (jellemzően szállodák, éttermek, kaszinók elvárásainak is megfelelve) lehetőség van az egyedi design alapján történő gyártásra is.

Modul szőnyeg

EGYEDI ATMOSZFÉRÁJÚ IRODAI ÉS SZÁLLODAI TEREK

Életünk felét munkahelyünkön töltjük, - a modern, tudatos tervezői szemlélet a munka világát ezért élettérként közelíti meg. Ezek a törekvések a padlóburkoló anyagokkal szemben napjainkban a legszigorúbb standardoknak való megfelelés követelményét támasztják. Ezek az elvárások érvényesülnek a belső terek atmoszférájának kialakításakor és egyes funkcionális jellenzők megfogalmalzásakor is, mint például az antiallergén tulajdonság, a hangszigetelés, a könnyű tisztán tarthatóság és a tartósság. A szállodai felhasználás esetén mindezen szempontokat kiegészíti még a hotel design elvárásainak való fokozott megfelelés is. Minden építészeti stílushoz és belsőépítészeti designkoncepcióhoz tudunk megfelelő professzionális megoldást kínálni Önnek.
V állalatunk megfelelő kivitelezői kapacitás folyamatos rendelkezésre bocsátásával biztonságot nyújt minden üzleti partnere számára. A szakszerű kivitelezés garantálja a tartósságot, a minőséget és a megállapodott határidők pontos betartását. Minden egyedi igényre speciálils megoldást tudunk kínálni. Vegye igénybe kivitelezéskor is szakértelmünket, hogy biztonságban élvezhesse a teljeskörű garancia előnyeit.
Kivitelezés
Egyéb termékeink - álmennyezet és tapéta
A z álmennyezet alkalmazását több szempont is indokolhatja, köztük a nem kívánatos, túlzottan nagy belső magasság, a világítás, kábelezés vagy szellőző, klimatizáló és tűzvédelmi berendezések egységeinek takarása, de napjainkban a látvány és belsőépítészeti design, valamint az akusztikus funkciók is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Fontossági sorrendet nem lehet felállítani, mert az mindíg a megrendelő igényeitől éa az adott beruházás konkrét adottságaitól függ. A tapéta egyszerű, hatékony és kreatív megoldás belső terek egyedi atmoszférájának megteremtéséhez. Talán nem véletlen,hogy neves tervezők sokasága áll ki a tapéta használata mellett,sőt intenzíven részt vállal már a tervezési folyamatokban is. Számos szállodában,konferenciateremben és irodában is egyre elterjedtebb a minőségi tapéta, az egyhangú és unalmas falfestés helyett,ahol a hosszútávú megtérülés és az egyedi dekorációs megjelenés együttesen cél.

Álmennyezet

SZEKCIONÁLT KAZETTÁS SZERKEZET ÉS MULTIFUNKCIONALITÁS

Álmennyezet használatára a leggyakrabban irodaházak, bevásárlóközpontok középületek belső tereiben kerül sor, ahol meg kell felelni az adott funkció elvárásainak és az általános építészeti kialakítás esztétikai nívójának is, - miközben sok funkciót is el kell látni: ilyen funkciók lehetnek: a szellőztetés, fűtés, hangelnyelés, világítás, kábelezés és a gépészet elrejtése. A gépészet egyszerűbb szervizelhetősége okán itt inkább a könnyen visszabontható paneles megoldások kedvezőek. Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a tér elhatárolását segítő, design funkciót ellátó álmennyezeti kialakítások, melyekkel a belső tereknek valóban egyedi arculat kölcsönözhető és természetesen az álmennyezet akusztikára gyakorolt hatása sem elhanyagolható.

Tapéta

EGYEDI ENTERIŐR MINŐSÉGI TEREKHEZ

A tapéta használatával létrehozott enteriőr egyedi hangulatú minőségi tér érzetét kelti, ugyanakkor több szempontból is gazdaságos, hiszen tartós és jól tisztítható. Igényes irodai és közösségi terekben, szállodákban ezért napjainkban is népszerű. A mai innovatív felületképzések valamint a tapéták hordozórétegeinek megújulása elősegítik a tapintásra sokkal inkább szövet anyagokra hasonlító prémium minőségű tapéták elterjedését,és a lenyűgözően elegáns valódi textil és bársony felületűek létrejöttét.
Gumi- és elektromos burkolatok
A gumi a csúszásveszélyes helyiségek és terek ideális burkolóanyaga. A megfelelő profillal ellátott gumi felület biztonságos közlekedést tesz lehetővé ipari üzemek, raktárak, csarnokok, kereskedelmi létesítmények eladóterében, de napjainkra sportlétesítmények, műjégpályák és fittnessztermek számára is kedvelt és jól bevált burkolóanyaggá vált. A kaucsuktartalmú burkolatok ellenállóak és nem igényelnek speciális ápolást, így kezelésük gyors és egyszerű. A gumiburkolatokra jellemző hosszú élettartam pedig kedvező hatást gyakorol a jövőbeni üzemi költségek alakulására, amellyel vállalata jelentős költséget takaríthat meg.

Gumiburkolat általános felhasználási célra

RAKTÁRAK, KÖZÖSSÉGI TEREK, CSARNOKOK BELSŐ TEREIHEZ

Az általános felhasználási célra készült gumiburkolatok ideális választást jelenthetnek minden olyan beltéri helyiségben, ahol a rendeltetésszerű használat során a burkolatot vélhetően nem éri semmilyen „agresszív“ (értsd vegyi, hő, vagy egyéb nem szokványos igénybevétel) terhelés. Az általunk forgalmazott gumiburkolatok olyan különleges technológiai folyamat alkalmazásával kerülnek gyártásra, mely eredményeként tartósság, magas forma- és méretsabilitás jellemzi termékeinket. Ezen burkolaltok esetében általánosan jellemző, hogy a profil, a mintázat és az anyagvastagság választható. A felhasználási cél alapján a megrendelő speciális igényeinek legmegfelelőbb burkolati megoldást tudjuk ajánlani.

Speciális gumiburkolat - elektromos burkolatok

A KÜLÖNFÉLE KÖRNYEZETI HATÁSOKNAK IS ELLENÁLLÓ BURKOLATOK

A speciális igényeket is kielégítő termékek körébe tartoznak a nitrillkaucsuk összetevőt is tartalmazó, a kőolajszármazékokkal (olaj, benzin, higítók stb.) szemben ellenálló, vagy éppen a magas hőnek, az UV sugárzásnak, vagy adott esetben az extrém hideg terhelésnek is ellenálló gumiburkolatok. Speciális felhasználási területen a burkolatok elektromos szigetelő funkciót is el kell hogy lássanak: ezt balesetvédelmi szempontok, vagy az eszközök, elektromos berendezések, szerverek védelme indokolhatja, mely alkalmazási területekre az Önnek legmegfelelőbb megoldást tudjuk ajánlani.
e-Mail e-Mail
Tartós megoldás intenzív igénybevételhez
PVC, Linóleum és LVT burkolatok

PVC, linóleum

PVC A STRAPABÍRÓ KLASSZIKUS ÉS A

KÖRNYEZETBARÁT LINÓLEUM

A PVC a külső hatásokkal szemben rendkívül ellenálló burkolat, így nagy igénybevételnek kitett helyek: egészségügyi intézmények, kórházak, oktatási intézmények, bevásárló központok és irodaházak számára is megfelelő megoldást nyújtanak. A magas kopásállóság, a hygiénés jellenzők, valamint a csekély karbantartási igény teszi intézményi és ipari felhasználásra is alkalmassá ezt a burkolatot. A környezerbarát linóleum padló a szintén gyors és egyszerű kivitelezhetőség mellett az egyedi minták beépítését is lehetővé teszi, amelynek segítségével a helyiségeknek különleges, exkluzív hatást kölcsönözhetünk.

LVT burkolatok

DESIGN VINYL BURKOLAT A

MODERN KÖZÖSSÉGI TEREK ÚJ

FAVORITJA

A burkolatok piacán egyre nagyobb figyelmet kap a design vinyl padló - és bár gyártási technológia alapja itt is ugyanúgy a PVC, mégis a régi terméktől sok tekintetben eltérő megoldásról van szó. Nagy terhelhetőség, kemény, ellenálló felszín, modern dizájn, hatalmas szín- és mintaválaszték jellemzi. Magas kopásállósága, ellenálló anyagszerkezete miatt forgalmas területeken is jól alkalmazható. Nagy előnye, hogy vizes helyiségek burkolására is alkalmas.
Parketta - természetes
A különféle parkettákkal természetes és élettel teli atmoszféra alakítható ki akár a klasszikus és modern stíluselemek összekapcsolásával. A fa színe, erezete, felületi struktúrája szinte végtelen megoldási lehetőséget kínál. A hatalmas szín- és mintaválasztéknak köszön- hetően egyedi, dekoratív és izgalmas megjelenésű teret alakíthatunk ki.
A PVC, linóleum, LVT burkolatok tartósságuk, kiemelkedő hygiéniai jellemzőik és nem utolsó sorban tetszetős, designos megjelenésük miatt a nagy forgalmú közösségi terek, üzletek és egészségügyi intézmények számára is optimális megoldást nyújtanak. Egyes modellek kiemelkedően antisztatikus, antiallergén és csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Irodai alkalmazás esetén külön figyelmet fordítunk arra, hogy olyan megoldást kínáljunk, amely az még az irodai görgős szék igénybevételével szemben is kellőképpen ellenállónak és tartósnak bizonyul.

Laminált padló

HATALMAS SZÍN- ÉS

MINTAVÁLASZTÉK, IZGALMAS

MEGJELENÉS

A korszerű technológiával készülő laminált padlók nagyobb részben fa alapanyagúak, így bizonyos átmenetet képeznek a hideg- és meleg burkolatok között. Legtöbb esetben fautánzatú, kivitelben jelennek meg a gyártók kínálatában. Legnagyobb előnyét a hatalmas szín- és mintaválaszték képezi, mely segítségével egyedi, dekoratív és izgalmas megjelenésű teret alakíthatunk ki. Üzlethelyiségek burkolásához is kiválóan alkalmas, magas kopásállósága és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően.

Egyéb parketta / csaphornyos

és klikkes szalagparketta

ESZTÉTIKUM ÉS TERMÉSZETESSÉG

A szalagparketta valódi fából készül, környezetbarát alapanyag, esztétikus és természetes melegséget sugároz. Felületkezelt, előre lakkozott felületének és viszonylag egyszerű, gyors lerakási technológiájának köszönhetően alkalmazásával rövid idő alatt lehet nagy felületet burkolattal ellátni. Könnyen, gyorsan tisztítható padlóburkolat. Készre lakkozott, esetenként olajos vagy viaszolt felületkezeléssel is választható.
és kíváló hangszigetelés
Szőnyeg - kellemes atmoszféra
padlószőnyeg és modul megoldások
A szőnyeg kellemes atmoszférát teremt, járásbiztonságot nyújt és kíváló hangszigetelő képességekkel rendelkezik. Szállodákban és irodai terekben ezek a tulajdonságok kiemelten előnyössé teszik. A modulos rendszerekkel egyedi igények is megvalósíthatóak A szőnyegpadló típusait sok szempont alapján csoportosíthatjuk, azonban a legalapvetőbb különbség a gyártási formában rejlik. Eszerint megkülönböztetünk tekercses, illetve modul padlószőnyegeket. A tekercses padlószőnyeg igazi előnye a gyors és fixálás nélküli lerakás lehetőségében rejlik, míg modulos padlószőnyeg nagy előnye, hogy sérülés vagy szennyeződés esetén elegendő csupán a hibás modult cserélni.

Padlószőnyeg

A SZÁLLODAI SZEGMENS

PIACVEZETŐ EURÓPAI

GYÁRTÓITÓL

Kínálatunkban szerepel több neves, a szállodai szőnyeg szegmensben piacvezető európai gyártó terméke is. A legmodernebb szőnyegek tartós használatot biztosítanak a textil burkolatot előnyben részesítő professzionális felhasználók számára. Ebbe a minőségi kategóriába tartozó termékek többek között magas komfort-érzetet, hosszú élettartamot, megfelelő hőszigetelést és lépéshang-tompító hatást biztosítanak mindazok számára, akik a tartósságot és a minőséget részesítik előnyben. Ennél a termékkörnél lehetőség van a gyártók kész kollekcióiból választani, de a megrendelő igénye esetén (jellemzően szállodák, éttermek, kaszinók elvárásainak is megfelelve) lehetőség van az egyedi design alapján történő gyártásra is.

Modul szőnyeg

EGYEDI ATMOSZFÉRÁJÚ TEREK

Életünk felét munkahelyünkön töltjük, - a modern, tudatos tervezői szemlélet a munka világát ezért élettérként közelíti meg. Ezek a törekvések a padlóburkoló anyagokkal szemben napjainkban a legszigorúbb standardoknak való megfelelés követelményét támasztják. Ezek az elvárások érvényesülnek a belső terek atmoszférájának kialakításakor és egyes funkcionális jellenzők megfogalmalzásakor is, mint például az antiallergén tulajdonság, a hangszigetelés, a könnyű tisztán tarthatóság és a tartósság. A szállodai felhasználás esetén mindezen szempontokat kiegészíti még a hotel design elvárásainak való fokozott megfelelés is. Minden építészeti stílushoz és belsőépítészeti designkoncepcióhoz tudunk megfelelő professzionális megoldást kínálni Önnek.
HERCZEG KRISZTINA tulajdonos / ügyvezető +36 30 241 4341 Várjuk megkeresését, hogy termékeinkről és szolgáltatásainkról további információt nyújthassunk.
Kivitelezés
V állalatunk megfelelő kivitelezői kapacitás folyamatos rendelkezésre bocsátásával biztonságot nyújt minden üzleti partnere számára. A szakszerű kivitelezés garantálja a tartósságot, a minőséget és a megállapodott határidők pontos betartását. Minden egyedi igényre speciálils megoldást tudunk kínálni. Vegye igénybe kivitelezéskor is szakértelmünket, hogy biztonságban élvezhesse a teljeskörű garancia előnyeit.
Egyéb termékeink - álmennyezet és tapéta
Az álmennyezet alkalmazását több szempont is indokolhatja, köztük a nem kívánatos, túlzottan nagy belső magasság, a világítás, kábelezés vagy szellőző, klimatizáló és tűzvédelmi berendezések egységeinek takarása, de napjainkban a látvány és belsőépítészeti design, valamint akusztikus funkciók is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Fontossági sorrendet nem lehet felállítani, mert az mindíg a megrendelő igényeitől és az adott beruházás konkrét adottságaitól függ. A tapéta egyszerű, hatékony és kreatív megoldás belső terek egyedi atmoszférájának megteremtéséhez. Talán nem véletlen,hogy neves tervezők sokasága áll ki a tapéta használata mellett,sőt intenzíven részt vállal már a tervezési folyamatokban is. Számos szállodában,konferenciateremben és irodában is egyre elterjedtebb a minőségi tapéta, az egyhangú és unalmas falfestés helyett,ahol a hosszútávú megtérülés és az egyedi dekorációs megjelenés együttesen cél.

Álmennyezet

SZEKCIONÁLT KAZETTÁS SZERKEZET ÉS

MULTIFUNKCIONALITÁS

Álmennyezet használatára a leggyakrabban irodaházak, bevásárlóközpontok középületek belső tereiben kerül sor, ahol meg kell felelni az adott funkció elvárásainak és az általános építészeti kialakítás esztétikai nívójának is, - miközben sok funkciót is el kell látni: ilyen funkciók lehetnek: a szellőztetés, fűtés, hangelnyelés, világítás, kábelezés és a gépészet elrejtése. A gépészet egyszerűbb szervizelhetősége okán itt inkább a könnyen visszabontható paneles megoldások kedvezőek. Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a tér elhatárolását segítő, design funkciót ellátó álmennyezeti kialakítások, melyekkel a belső tereknek valóban egyedi arculat kölcsönözhető és természetesen az álmennyezet akusztikára gyakorolt hatása sem elhanyagolható.

Tapéta

EGYEDI ENTERIŐR MINŐSÉGI TEREKHEZ

A tapéta használatával létrehozott enteriőr egyedi hangulatú minőségi tér érzetét kelti, ugyanakkor több szempontból is gazdaságos, hiszen tartós és jól tisztítható. Igényes irodai és közösségi terekben, szállodákban ezért napjainkban is népszerű. A mai innovatív felületképzések valamint a tapéták hordozórétegeinek megújulása elősegítik a tapintásra sokkal inkább szövet anyagokra hasonlító prémium minőségű tapéták elterjedését,és a lenyűgözően elegáns valódi textil és bársony felületűek létrejöttét.
Gumi és elektromos burkolatok
A gumi a csúszásveszélyes helyiségek és terek ideális burkolóanyaga. A megfelelő profillal ellátott gumi felület biztonságos közlekedést tesz lehetővé ipari üzemek, raktárak, csarnokok, kereskedelmi létesítmények eladóterében, de napjainkra sportlétesítmények, műjégpályák és fittnessztermek számára is kedvelt és jól bevált burkolóanyaggá vált. A kaucsuktartalmú burkolatok ellenállóak és nem igényelnek speciális ápolást, így kezelésük gyors és egyszerű. A gumiburkolatokra jellemző hosszú élettartam pedig kedvező hatást gyakorol a jövőbeni üzemi költségek alakulására, amellyel vállalata jelentős költséget takaríthat meg.

Gumiburkolalt általános célra

RAKTÁRAK, KÖZÖSSÉGI TEREK,

CSARNOKOK BELSŐ TEREIHEZ

Az általános felhasználási célra készült gumiburkolatok ideális választást jelenthetnek minden olyan beltéri helyiségben, ahol a rendeltetésszerű használat során a burkolatot vélhetően nem éri semmilyen „agresszív“ (értsd vegyi, hő, vagy egyéb nem szokványos igénybevétel) terhelés. Az általunk forgalmazott gumiburkolatok olyan különleges technológiai folyamat alkalmazásával kerülnek gyártásra, mely eredményeként tartósság, magas forma- és méretsabilitás jellemzi termékeinket. Ezen burkolaltok esetében általánosan jellemző, hogy a profil, a mintázat és az anyagvastagság választható. A felhasználási cél alapján a megrendelő speciális igényeinek legmegfelelőbb burkolati megoldást tudjuk ajánlani.

Speciális gumiburkolatok

A KÜLÖNFÉLE KÖRNYEZETI HATÁSOKNAK

IS ELLENÁLLŐ BURKOLATOK

A speciális igényeket is kielégítő termékek körébe tartoznak a nitrillkaucsuk összetevőt is tartalmazó, a kőolajszármazékokkal (olaj, benzin, higítók stb.) szemben ellenálló, vagy éppen a magas hőnek, az UV sugárzásnak, vagy adott esetben az extrém hideg terhelésnek is ellenálló gumiburkolatok. Speciális felhasználási területen a burkolatok elektromos szigetelő funkciót is el kell hogy lássanak: ezt balesetvédelmi szempontok, vagy az eszközök, elektromos berendezések, szerverek védelme indokolhatja, mely alkalmazási területekre az Önnek legmegfelelőbb megoldást tudjuk ajánlani.
e-Mail e-Mail